A Guess napszemüveg nem évül el

Amikor az ember jó kedvezményekre vadászik egy optikában a napszemüvegekből, akkor mindenképpen az őszi hónapok érik meg legjobban. Hogyha az ember szeret okos döntéseket hozni, akkor ilyenkor választ magának márkás szemüveget leárazva, ahelyett, hogy megvárná a tavaszt, amikor az árak hirtelen felfelé ugranak, és a választék is kisebb lesz, ahogy fogy a készlet. Ilyenkor olcsóbban szerezhetünk jobb minőségű napszemüveget vagy a kinézett darabot kaphatjuk meg jobb áron. Mi azonban az az egy termék, ami minden évben divatosnak fog számítani? Én a Guess napszemüvegre szavazok!

A Guess napszemüveg ősszel

Ősszel még néhány hétig akár viselhetjük is az új szerzeményt, hiszen ilyenkor elég kiszámíthatatlan az idő. Egyik nap esik, másik nap verőfényes napsütés. Sokszor a reggeli hideg pólós-trikós időbe vált, így ez az időszak tényleg arról szól, hogy reggelente elindulunk kabátban, és haza már csak pólóban jövünk, be kell pakolnunk esernyőt, napszemüveget, legyezőt és akár még sálat is, ha korán indulunk el otthonról. Igazán persze az ősszel megejtett napszemüvegvásárlás nem ezekről a hetekről szól, hanem a kedvezményekről.

Guess napszemüveg2_1

Aki előre szeret gondolkozni, az tudja, hogy a kifutó termékeket mindig nagy leárazással veszik le a boltok polcairól. Persze az optikák kevésbé gondolkoznak szezonálisan, mégis csak nagy leárazásokat találhatunk, hogy fogyjon a készlet, és jöhessen a következő évi új divat is. Ezeket bátran megvásárolhatja az ember ősszel is. Nincs az a gondolatmenete az embernek, mint a ruhák esetében, hogy mi van, ha következő évben 20 kilóval kevesebb lesz? Mi van, ha a lába véletlenül nő egy számot és nem hordhatja majd a most megvett szandált? A napszemüvegek esetében aligha kell ilyesmin aggódnunk.

Persze az ember stílusa változik, a napszemüvegek azonban néhány állandó kerettípussal rendelkeznek, amelyek közül nem tudunk a végletekig válogatni, így az ízlésünk sem vehet majd pálfordulást hirtelen. Alapvetően nem változik nagyot a divat néhány év alatt, évtized között azért már jobban meg lehet figyelni a különbséget.

A Guess napszemüveg ősszel és nyáron is jól mutat az emberen, és nem nagyon megy ki a divatból, hiszen Magyarországon is egy elismert, tartós és kényelmes márkáról van szó.

Miért pont a Guess napszemüveg?

A Guess napszemüveg nagy előnye, hogy megfizethető áron ad minőséget. Aki már ősszel vásárolja a napszemüveget, az vagy stratégikusan gondolkozik, vagy nincs elengedve nála a nadrágszár. Mindkét esetben jó megoldás a Guess napszemüveg. Nem egy olyan márka, amely kiüríti a pénztárcánkat egyetlen kiegészítőért. Ezt a legnagyobb márkák nem mondhatják el magukról, és azok is gyártanak napszemüvegeket. De miért is adnánk ki több százezer forintot egy ilyen kiegészítőért, amikor a Guess márka is ugyanolyan jó? A leghíresebb márkák pedig hajlamosak arra, hogy a termékeikkel kísérletezzenek, merészek és különcök legyenek. Ez néha bejön, nézzük csak meg a Gucci szőrös papucsait, máskor azonban kudarcba fullad ez a vállalkozás. Magyarországon egy merészebb napszemüveg nem kifejezetten illik a környezetbe, elvégre nem New York elfoglalt utcáin sétálunk bennük, ahol a divat lépten-nyomon a szemünkre talál.

Ha az ember itthon keresi a legjobb márkát, akkor a Guess napszemüveget érdemes választania. Kényelmes, jó árban van, amihez még kedvezményeket is találhat az ember a szezon végén és persze sok helyen közben is. Az eOptika oldalán például egész évben találhatunk remek leárazásokat és kedvező ajánlatokat, és nem csak a Guess termékekre: https://eoptika.hu/kategoriak/napszemuveg-akcio/guess-napszemuveg.html!

Guess napszemüveg2_3

Guess napszemüveg a gyakorlatban

Amikor az ember napszemüveget választ, elsősorban a márkát a biztonság miatt kell néznie. Megbízható márkanevet kell keresni, ami a Guess napszemüvegeknél eleve adott. Ez azért olyan fontos, mert a lencse minősége központi kérdés a napszemüvegek esetében. Csakis UV-szűrővel rendelkező terméket szabad vásárolni a szemünk épségének érdekében. Nem érdemes alább adni a minőségből, hiszen komoly gondokat okozhat, hogyha nincs a szemünknek rendes védelme a Nap ellen. Talán nem egy-két éven belül fogjuk érezni a problémát, hanem csak később, azonban akkor már nehéz lesz visszafordítani a gondot.

Mit érdemes tehát figyelni a napszemüveg kiválasztásakor? A minőséget, a biztonságot, a megfelelő kialakítást. Legyen kényelmes és passzoljon az ember arcformájához, hogy sokáig lehessen hordani. Próbáljunk általánosabb kialakítást választani, és kevésbé hagyjuk magunkat befolyásolni a divat által. Érdemes tehát várni az ősszel, hogy az ember megvásárolja a darabot, még ekkor is lehet majd néhányszor viselni, utána pedig a tokjában alhat téli álmot a Guess napszemüveg, ha ezt a márkát választjuk, de akár a téli időszakban is viselhetjük, sok előnnyel jár ez a szokás is. Októberben a legjobb döntés a vásárlás, hiszen ilyenkor rendezik meg a látás hónapja kezdeményezést, amikor még nagyobb kedvezményeket foghatunk ki, és ingyenes látásvizsgálatot biztosít számunkra a dioptriás napszemüvegekhez.