Amit a Rózsakerti Húsbolt Kft-ről tudni érdemes

A Rózsakerti Húsbolt Kft-ről több okból is meg akarhatunk tudni többet. Hogyha a környékre költöztünk, akkor egy szubjektív vélemény olvasása nem árt a hely minőségéről, amit persze a honlapjuk önmagában nem biztosít. Ahogy ahhoz sem jelent ez elég információt, hogyha állásinterjúra készülünk esetleg a céghez, vagy valamilyen üzleti ajánlattal szeretnénk őket megközelíteni. Nézzük is meg tehát, hogy mik a legfontosabb tudnivalók a Rózsakerti Húsbolt Kft-ről és hogyan tudhatunk meg még részletesebb információkat. 

A Rózsakerti Húsbolt Kft története

A Rózsakerti Húsbolt Kft üzlete a Rózsakerti Húsbolt kizárólag magyar tenyésztőktől szerzi be a húsokat. De az országon belül sem akármilyen tenyésztőktől válogatnak, hanem a legjobb kistermelőktől szerzik be a később eladásra bocsátott termékeiket. A természetes alapanyagokat preferálják, színezéket és károsnak vélt adalékanyagokat egyáltalán nem tartalmaznak. Mindez máris amellett szól, hogy őket válasszuk, hogyha szeretnénk a leginkább minőségi húsokba kóstolni étkezéseink során. 

Rózsakerti-Húsbolt-Kft_pic2

Ahhoz, hogy erre a pontra eljusson a cég, persze hosszas kutatómunkára volt szükség. Számos tenyésztő megtekintésére, kipróbálására. Míg végül eljutottak arra a pontra, hogy biztos beszállító rendszerrel rendelkeznek, úgyhogy ha ehhez a körhöz szeretne valaki tartozni, akkor nem árt a legjobb minőségű húsárut kínálnia. 

A Rózsakerti Húsbolt Kft küldetése

Ahogy arra már rá lehetett jönni, a Rózsakerti Húsbolt Kft mottója az, hogy mindig a legjobbat kínálják. Ez a hústermékeknél különösen fontos szempont az ember számára. Mind ismerjük az általános felvágottakat, kolbászokat, amik ára igencsak meglepő tud lenni. Ezeknek általában a vételára kisebb, mint maga a hús ára. És akkor még nem is számoltunk az előállítás költségeivel és a csomagolással, szállítmányozással, profittal. Hogyan tehetik ezt meg mégis? A válaszra igen könnyen rá lehet jönni persze, a titok abban áll, hogy mindenféle térfogatnövelő szerekkel dúsítják a húsokat, vizet adnak az előállítási folyamathoz. 

Azoknak persze tökéletesek ezek a termékek is, akik egyébként nem törődnek annyira azzal, hogy mit esznek. Lehet, hogy nem tudják megfizetni a jobb minőséget, vagy egyszerűen csak ezzel is meg vannak elégedve. Hogyha azonban egészséges és minőségi termékeket keres az ember, azt nem ezeknek a boltoknak a polcain fogja megtalálni. Proteinforrásnak és húsfogyasztásként sokkal jobb döntés, hogyha az ember egyenesen egy hentes vagy egy olyan helyre látogat, mint a Rózsakerti Húsbolt Kft boltja.

Érdemes a Rózsakerti Húsbolt Kft-nél munkát vállalni?

A Rózsakerti Húsbolt Kft üzletének oldalát nézegetve mindenképp. A kellemes környezet és profi hozzáállás miatt mindenképpen. Külön hozzátenném, hogy dolgozói uzsonnákat tesznek fel a saját munkahelyi ebédjeikről, ami persze remek marketingfogás, de ha fele is igaz, már akkor is jól járt náluk bármely munkavállaló. Azért az mindenképpen fontos, hogy az ember szeresse is a hústermékeket, mert vegetáriánusként nem ez lesz számunkra a kánoán. Persze, aki megfelelő szakképzettséggel rendelkezik, annak ez nem is lesz akadály. 

A Rózsakerti Húsbolt Kft. tehát egy kellemes és igényes munkahelynek tűnik a honlap alapján, azonban nem árt, hogyha a leendő munkavállaló azért ennél egy kicsit több információval rendelkezik. Már az állásinterjúra is nézzünk utána fontosabb kérdéseknek. Nem csak az számít, hogy hogyan öltöztünk fel, mennyire vagyok képzettek a húsipar világában, de mindig jópont az is, hogyha az ember fel tud villantani néhány közös pontot a céggel, vagy egyszerűen csak a történetére tud reflektálni. 

Ehhez érdemes lehet viszont már a cég honlapja helyett inkább egy cégtár felkeresése, amihez ajánlani tudom az Opten oldalát. Innen beszerezhetünk mindent, amire csak szükségünk van egy elbeszélgetésre a tulajokkal vagy ott dolgozókkal. Az Opten rendszerét azért tudom ajánlani a Rózsakerti Húsbolt Kft. esetében, mert sok cégtárnál előfordulhat, hogy csak egyben tudunk minden információt megvásárolni, ami azért csak egy több ezer forintos kiadás, és aki éppen munkát keres, annak valószínűleg nem lesz meg erre az anyagi keret. Az Opten oldala azonban több csomagot is kínál, amelyekből az ebben az esetben relevánsak csak párszáz forintos kiadást jelentenek, annyit pedig igazán érdemes beleölni egy állásinterjúba, hogy jó benyomást keltsen az ember. 

Rózsakerti-Húsbolt-Kft_pic3

A Rózsakerti Húsbolt Kft részletes megismerése

Hogyha valaki igazán részletesen meg szeretné ismerni a Rózsakerti Húsbolt Kft-t, akkor is bátran merem ajánlani az Opten oldalát. Nem csak a kisebb csomagok közül tudunk válogatni, hanem mindent magukba foglaló All-in verziót is lehet választani, sőt a privát cégelemzésre is van lehetőség ezen az oldalon. Tehát, hogyha valaki üzleti kapcsolatot szeretne a hellyel létesíteni vagy pusztán egy alapos versenytárs elemzést szeretne végezni, az Opten segíthet. És ez persze nem csak a Rózsakerti Húsbolt Kft esetében érvényes, hanem számos egyéb cégre is.